Despre noi

Despre The Wine Corner

Ne-am inceput activitatea in 2006 cu pasi timizi in zona comertului cu amanuntul al mobilei, al  articolelor de iluminat si al articolelor de uz casnic in magazine specializate din judetul Sibiu, sub numele “The Brothers”.

 

In anul 2017, avand o echipa tanara si dinamica, am inceput sa cochetam cu ideea de a transforma businessul nostru intr-un business specializat pe vanzarea de vinuri si bauturi. Pentru asta aveam nevoie de un spatiu bine pozitionat, spatiu pe care in scurt timp l-am si gasit. L-am amenajat in stilul caracteristic unei vinoteci, astfel visul de a avea un loc de relaxare, de intalnire cu prietenii, un loc in care sa se poata savura un vin bun, a prins contur.

 

Luna Februarie 2018, marcheaza deschiderea primului nostru magazin, The Wine Corner Medias. La inaugurare au participat oaspeti de seama, printre care si prietenul nostru somelier Daniel Haidarli care ne-a fost de mare ajutor in selectia vinurilor si a bauturilor de pe rafturile noastre.

Luna Aprilie 2018, reprezinta pentru noi inceputul unei noi provocari, si anume startul ca si distribuitor local de vinuri si bauturi pentru locatiile HoReCa si magazinele de specialitate din zona Medias, Tarnaveni, Sighisoara. De foarte mare ajutor in acest proiect ne-a fost si domnul Laurentiu Achim, Presedintele Federatiei Somelierilor din Romania care cu aceasta ocazie ne-a vizitat, si a sustinut un program de training de 3 zile pentru  personalul partenerilor nostri din Medias si imprejurimi.

Anul 2020 aduce un nou magazin in portofoliul The Brothers tot la Medias ( strada Virgil Madgearu Nr.2, Piata Agroalimentara), de data aceasta un magazin facut in parteneriat cu crama Viisoara din zona de Sud a tarii (zona Murfatlar), aici se pot gasi atat vinurile acestei crame (la sticla, bag in box sau vrac) cat si bauturi pentru orice tip de eveniment.